Terug naar de resultaten
Te huur
geen

De la Reijstraat 2 *

6814 AE Arnhem
Huurprijs € 1.830,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op een zeer centrale en uitstekende locatie in Arnhem is een kantoorruimte te huur, in een statige monumentale kantoorvilla, gelegen in de Transvaalwijk. De Transvaalwijk is één van Arnhems mooiste wijken en is een statige wijk uit het begin van de vorige eeuw met grote woonhuizen gebouwd voor de welgestelde klasse. Het ligt midden tussen de stadsparken, vlakbij het groen van de buitengebieden, in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een zeer centrale en uitstekende locatie in Arnhem is een kantoorruimte te huur, in een statige monumentale kantoorvilla, gelegen in de Transvaalwijk. De Transvaalwijk is één van Arnhems mooiste wijken en is een statige wijk uit het begin van de vorige eeuw met grote woonhuizen gebouwd voor de welgestelde klasse. Het ligt midden tussen de stadsparken, vlakbij het groen van de buitengebieden, in een prachtig heuvelachtig terrein en vooral met ruim opgezette en karakteristieke buurten met exclusieve architectuur. Kortom: een prachtige plek voor uw (nieuwe) kantoor.

Het object:
De kantoorruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 150 m2. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de opslagruimte in de kelder, graag informeren wij u over de voorwaarden en condities. De kantoorruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Er zijn diverse (betaalde) parkeergelegenheden. Er kan tegen betaling geparkeerd worden vóór het object. Het is mogelijk parkeervergunningen aan te vragen bij de gemeente Arnhem.

Huurprijs:
€ 21.950,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten, aanvaarding en looptijd van de huurtermijn in overleg.

Wilt u meer weten over deze kantoorvilla aan De la Reijstraat 2 te Arnhem of zou u graag een brochure van ons ontvangen en/of een afspraak willen maken voor een bezichtiging, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 026 – 352 32 32.

Informatie / bezichtiging:
ABC Bedrijfsmakelaars
Sonsbeekweg 12
Postbus 133
6800 AC ARNHEM
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.830,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 1 Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.