Bedrijven

Heb je plannen om je bedrijfspand te verkopen of te verhuren? Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van kantoren, winkels bedrijfsruimten. De verkoop handelen wij van van A tot Z voor je af.
Voor het aankopen van een winkel of bedrijfspand kunnen onze makelaars je ook van dienst zijn.

Taxatie

Wil jij weten wat jouw woning of bedrijf waard is? Vraag naar de mogelijkheden!

Taxatie aanvragen

Verkoop jouw woning

Wij hebben vele woningen verkocht: Van bouwval tot kapitale villa en van eengezinswoning tot een volledig appartementencomplex. Wij weten hoe de hazen lopen en wij stellen uw belang voorop!

Afspraak maken

Zoekt u een aankoopmakelaar?

Heeft u een bedrijfspand gezien en u wenst advies bij de aankoop? Wij nemen al uw zorgen uit handen. Voor ons is het aankopen van bedrijfspanden ons dagelijks werk. Wij kennen de markt en de prijzen. En wij zijn op de hoogte van de technische en juridische aspecten die bij het kopen van een bedrijfspand van belang zijn.

Contact

Vrijblijvend hypotheekadvies

Geld maakt misschien niet gelukkig, maar om een woning of bedrijfspand te kopen heeft u het wel nodig. Weinigen onder ons kunnen de koopsom uit eigen portemonnee betalen. En ook al kunt u dat wel, dan is het nog slim de woning met een (kleine) goedkope hypothecaire lening te financieren. De rente is immers (nog) aftrekbaar.

Wij hebben erkende hypotheekadviseurs, die u open en deskundig ter zijde staan gedurende de hele financieringsaanvraag. Indien u een vrijblijvend gesprek wilt met een van onze hypotheekadviseurs, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Contact opnemen

Vragen? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op