Verhuur

Overweegt U uw woning of bedrijfsruimte te verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De verhuur van vastgoed is voor ons dagelijks werk.

In de huidige markt is de vraag naar huurobjecten relatief groot. Veel mensen en bedrijven verkeren in onzekerheid of hebben het geld niet om te kopen. Zij huren daarom liever. U als verhuurder kunt hiervan profiteren!

Verhuur van woningen en bedrijfsruimte (kantoren, winkels en bedrijfshallen), doen wij op basis van full-service. Dat wil zeggen dat U vrijwel niets hoeft te doen. Wij handelen de verhuur van A tot Z voor u af. Hierbij zijn onder meer de volgende werkzaamheden inbegrepen:

- het zorgvuldig opnemen van het object (inmeten, fotografie, beschrijven bouwkundige kenmerken)
- het vaststellen van de huurwaarde
- het zo nodig onderzoeken van het bouwdossier
- het aanbieden op www.funda.nl en/of www.fundainbusiness.nl
- het informeren van belangstellenden
- het rondleiden van kandidaat-huurders
- het - in overleg met u - onderhandelen met kandidaat-huurders
- het beoordelen van kandidaat-huurders op kredietwaardigheid (creditcheck)
- het opmaken van de huurovereenkomst
- het zorgen voor ondertekening van de huurovereenkomst
- het opleveren van het gehuurde.

Verhuren is voor ons dagelijkse kost. Voor veel verhuurders is het echter geen dagelijkse kost. Aan verhuren kleeft altijd een risico. In vrijwel alle gevallen gaat het goed. In enkele gevallen gaat het, om welke reden dan ook, niet goed. 
aarom controleren wij elke kandidaat-huurder uitvoering op zijn verleden en gedrag. Laat u eens geheel vrijblijvend informeren over onze aanpak. Vul onderstaand formulier in of loop eens binnen bij ons op kantoor aan Steenstraat 31 te Arnhem, wij staan u graag te woord.

Bellen kan natuurlijk ook via (026) 388 4545.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring